EPIZODY | GALERIE | VICE...

Filmografie
jine...

Hudba
jine...

Filmografie
Rozhovory
jine...

Galerie
Hudba
Filmografie
Rozhovory
jine...

-
Filmografie
jine...

Galerie
Hudba
Rozhovory
Filmografie
jine...




JSEM ZPET !!




Rusky serial,ktery me absolutne uchvatil .
Uvidite sami,kdo umi alespon trochu rusky..Muze se podivat na prvni dil .
Vsadim se ,ze vas to taky chytne :S

Dulce Maria - filmografie

18. prosince 2012 v 22:32 | musica-mi-vida
-El club de Gaby(1993)
-Quimera(1994)
-Retrato de familia(1995)
-Alondra(1995)
-El vuelo de áquila(1996)
-Huracán(1998)
-Nunca te olvidaré(1999)
-Inesperado amor(1999)
-Infierno en el paraiso(1999)
-DKDA: Sueños de Juventud(2000)
-Bienvenida al clan(2000)
-Primer amor..a mil por hora(2000)
-Locura de amor(2000)
-El juego de la vida(2001)
-Clase 406(2002-2003) hrala Marcelu
-Rebelde(2004-2006) hrala Robertu Pardovú
-Lola,Erase un vez(2007)
-RBD: La familia(2007) hrala samu seba
-Verano de amor (2008) hrala Mirandu
 

Buď první, kdo ohodnotí tento článek.

Komentáře

1 ► Samolepky na zeď pro tvůj krásný domov ► ► Samolepky na zeď pro tvůj krásný domov ► | Web | 18. prosince 2012 v 22:53 | Reagovat

zajimave :)

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.